Ki is akkor a leesett?


IRM

Vissza Prabhupádához, 35. Szám 2012 tavasz

Amikor közzétettük a „100 Eltérés: Őszentsége Sivarama Swami élete és tanítása” című, Sivarama Swami saját kijelentéseit tartalmazó kiadványt, jogosan írtuk a hátoldalra, hogy Maharaja követői sem utasíthatják el e könyvet, ugyanis:

„nem tagadhatják meg azokat a szavakat, amelyek olyan személyek „lótuszajkairól” származnak, akiket ők istennel egyenlőként fogadnak el."

Azonban, soha nem szabad alábecsülni egy elme kontrolláló szekta elszántságát.

A Magyar nyelvű könyv széles körben való elterjesztését követően, az ISKCON vezetőség utasított mindenkit aki kapott belőle, hogy adja le a könyvet begyűjtésre. Arra figyelmeztettek , hogy aki elmerészeli olvasni, az „leesetnek” tekintendő és „pokolra fog jutni”. Tehát, az ember már attól leesettnek számít, ha elolvassa Őszentsége Sivaram Swami szavait. Képzeljük csak el, hogy milyen leesett lehet akkor maga a személy - Sivarama Swami, akitől ezek a szavak származnak!? Így Sivarama Swami követői most már tudhatják, hogy nem a ritvikektől kell védelmezni őket, hanem magától HH Sivarama Swami tanításaitól! Ismét megjegyzendő –soha ne becsüld alá az elmekontrolláló szekták elszántságát!

Visszatérés az IRM weboldalhoz

 

Énekeld: Hare Krisna, Hare Krisna, Krisna Krisna, Hare Hare, 
Hare Rama, Hare Rama, Rama Rama, Hare Hare
 - és légy boldog!