irm

"Hare Krishna! Olyan boldog vagyok, hogy megismertem az IRM -et. Támogatom az IRM álláspontját, mint Srila Prabhupada helyes utasítását. Azelőtt, amikor New Vrindavanaban éltem, még tudatlan voltam a ritvik rendszerrel kapcsolatban, és azt hittem, mindenkinek egy élő gurura van szüksége. Most, sok évvel később ráakadtam az IRM anyagokra a neten, méghozzá az E-bay-en!

Nos miután elolvastam a BTP-t és a Végső Utasítást, teljes támogatásomat élvezhetitek. Jelenleg nincs munkahelyem, de amint valami jövedelemhez jutok adományozni fogok az IRM nyomtatási költségeire. Ha ismertek valakit, aki a közelemben lakik szintén értesítsetek, mert nincs fizikai társulásom. Minél többet dolgozik az IRM Prabhupada szorgos követőjeként, a GBC annál inkább fogja beadni a derekát az Acarya utasítása érdekében. Köszönettel."
-Tim Croft, Kentucky, USA

"Megkaptam a BPT magazint. Köszönöm szépen. Nagyra értékelem az ügyeteket, és egyetértek a legfontosabb kérdésekben."
-Uddharna Das Oregon, USA

"Mindig is hiányosnak éreztem a Krsna tudatomat, de most, hogy kezdek rájönni , Prabhupada az egyedüli lelki tanítómester, most érzem, hogy jó úton haladok. Köszönöm."
-Graham Edward Savage, Potters Bar, Anglia

"Legjobb kívánságaimat küldöm az IRM-nek. Örülök hogy megismertem az igazságot az igazi ISKCON-ról."
-Anil Krishnadath, Utrecht, Hollandia

"A kiadvány igazán segítségemre szolgál abban, hogy tudjam mi is folyik valójában. Ismételten köszönetet mondok, és alázatosan imádkozok, hogy isteni irányítás és védelem kísérje a jó munkátokat. HARE KRSNA."
-Bhrgupati Das, Lagos, Nigeria

"A BTP egy kiváló kiadvány, és tiszta szívemből remélem, hogy sikerül Srila Prabhupadát visszaállítanotok az általa alapított szervezet jogos posztjára. Hare Krsna!"
-Chris Fellingham, Reading, Anglia

"Szeretnék egy példányt rendelni a "Végső Utasításból”. Nagy köszönet a "Vissza Prabhupadahoz" terjesztéséért is. Haribol"
-Doyal Nitai Caitanya Das,Sao Paolo, Brazilia

"Most végre felfedeztem az igazi ISKCON-t, nem azt, amelyikből elsétáltam. Köszönöm.
Hare Krsna."
-Inga Kivlane, Riga, Latvia

„Köszönet, hogy az igazsággal rávilágítottatok Srila Prabhupada dicsőséges helyzetére, és a gazemberekre, akik próbálják Srila Prabhupadát minimalizálni, és saját magukat dicsőíteni, így helyezve önző ambíciójukat az egész világ jóléte elé. Srila Prabhupada mindig is ragyogni fog, ezek a démonok pedig mennek a legsötétebb helyre."
-Jaya Nitai Das, Los Angeles, USA

"Szeretnék még jobban Srila Prabhupada tudatúvá válni. Sriman Nityananda Prabhu kegyéből elolvastam a kiadványt és igazán csodálatos volt. Csak így tovább. Az ISKCON-t követője már több mint 20 éve, szeretem Srila Prabhupada könyveit és tanítását. Légy szíves küldjél még nekem a kiadványokból, hogy családtagjaim, barátaim, magam is olvashassuk."
-Inderdeo Rambharose, Essequibo, Guyana

"A nevem Revati-prana-natha dasa. Megkaptam a Végső Utasítást és a BTP 5. 6. 7. számát. Még nem kaptam meg a  8.-at, de nagyon várom már. Kérlek világosítsatok fel teljesen. Köszönet az időtőkért és Srila Prabhupadanak végzett szolgálatotokért. Ő Isteni Kegyelmétől kaptam avatást 1973-ban. Megmentette az életemet. A munkájának a megfelelő hatását még csak később fogjuk érezni. Hare Krisna !!! Kérlek folytassátok !!! Nagyon köszönöm !!! Jay Prabhupada."
- Revati-prana-natha dasa Edmonton, Kanada

"A BTP szerkeztője, Krishnakantha nagyon jártas abban, hogyan kell sikeresen  legyőzni a GBC-t."
- Svarupa damodara dasa, Írország

"Megkaptam a Vissza Prabhupadahoz 9. számát, nagyon felvilágosító volt. Megdöbbenten olvastam, hogy némelyik GBC guru megpróbál Srila Prabhupada helyébe lépni. Srila Prabhupada az alapító atyja az ISKCON-nak, és ő az elsődleges guruja is. Nagy benyomást tett rám az IRM kemény munkája, hogyan alapítja meg újra Srila Prabhupada helyzetét.Teljesen és totálisan támogatom Srila Prabhupadat. Folytassátok a kemény munkát. Szeretném megkapni a Végső Utasítás című könyvet is. Köszönet nektek."
- Sucandra dasa Nairobi, Kenya

"Szokás szerint csodálatos kiadvány, amit az elejétől a végéig elolvastam. Jó látni, hogy oly sok bhakta írt a BTP-be. Nagyon tetszet a Bhakti Caru guru ünnepéről szóló cikk. Azon gondolkodom, vajon BCS olvassa-e a BTP-t. Lehet hogy adna neki egy kis megvalósítást. Hare Krisna."
- Vijay Sharma, Birmingham, Anglia

"Csak így tovább."
- Javier Sanchez Glasgow, Skócia

"Kérlek folytassátok ezt a hasznos munkát, hogy rámutatok az ISKCON-t félrevezetők filozófiai korrupciójára. Jobb lenne, ha egy közönséges munkát vállalnának a világban ahelyett, hogy fejlett lelki személyeknek állítják be magukat. Hare Krisna!!!"
Üdvözlettel.
- Krisna Balarama Swami, New York, USA

"Köszönöm baráraim azt a hasznos munkát, amit végeztek. Egy orosz műszaki egyetem hallgatója vagyok és fordító. Remélem, hogy tudok valamit segíteni az IRM-nek."
- Velde Vilis, Riga, Latvia

"A magazin csodálatos lelkesítő, és naprakész információt ad az ISKCON-ról. Az IRM csodálatos munkát végez. Kérlek folytassátok."
- Sharad H.Pandit, Nairobi, Kenya

"Én Prabhupada tanítvány vagyok és Mayapura Dhama-ban avatott fel 1977 márciusában. Csak négyszer találkoztam vele és soha nem volt alkalmam arra, hogy nyomon kövessem azt amit a végakarata követel meg. Most 30 év után szeretném tudni az igazságot a tanításaival kapcsolatban, és követni azt. Radhe-Radhe!"
- Bhadravati devi dasi Róma, Olaszország

"Olvastam a magazint és szertném elovasni a TFO-t, hogy lássam mi is van benne. Minden érdekel ami olyan hangulatban készül, hogy próbálja összehozni a bhaktákat."
- Gadai Gouranga dasa, Lesmahagow, Skócia

"Haribol! Folytassátok ezt a jó munkát !  Az IRM hatalmas dolgot csinál és én minden eszközzel a ti oldalatokon állok. Ezek a dolgok nemsokára véget érnek és az ISKCON visszanyeri dicsőséges napjait,amit Srila Prabhupada alapított! Ő az egyedüli guru és az egyedüli ember aki közelebb visz minket Krisnához. Köszönöm, hogy még mindig külditek nekem az ingyenes BTP magazinokat!Már megvan 4 szám a 8-11-ig és az exkluzív összefoglaló kiadás! Meg van már a Végső Utasítás is amit még mindig olvasok...Köszönöm!!"
- Russel Brences Mandalulyong City, Fülöp szigetek

"Nagyon jó munkát végeztetek leleplezve ezeket saját maguk szakállára  publikállókat. A BTP 13.  őszi kiadványának 13.oldalán a fénykép Jayapataka szwámiról mit mondjak, groteszk. Az ISKCON a legrosszabb fajta izléstelen intézményi vallásnak a paródiájává alakult át."
- Patri Das, Wicklow, Írország

"Vannak -e mások is akik hozzám hasonlóan úgy gondolják, hogy Praphupada az ISKCON egyetlen diksa guruja? Remélem nem én vagyok az egyetlen németországban.Szeretnék találkozni a többiekkel, segítenétek kapcsolatot létesíteni közöttünk?"
- Paramshreya Das, Weser, Németország

"Itt az idő a forradalomra!"
- Atmavijda Das, Abentheur, Németország

"Krishnakant és az IRM nagyon értékes munkát végez azáltal, hogy Prabhupadát az eredeti, ISKCON diksa gurujának pozíciójába állitja vissza.
Természetesen Prabhupada maga inspirálja az IRM bhaktákat arra, hogy kinyilvánítsák ezt az igazságot.
Kérlek folytassátok amit csináltok."
- Gaura Das, Novembre Laroque d'Olives, Francia ország

"Ő Isteni Kegyelme Srila Prabhupadával 1975-ben találkoztam durban-ban. Mi,  idősebb bhakták tisztán látjuk hogyan felejtődött el Prabhupad lassacskán, s hogyan vette át egy tucat guru a helyét csupa olyan, akiket a hírnév és a pénz stb. érdekli. A mottójuk: "nincs pénz, nincs áldás."Köszönöm, hogy felnyitottátok a szememet."
- Satyaki Das, Durban, Dél Afrika

"Most kaptam meg és olvastam el a friss BTP 14-et. Kitünő!  Remek munka arról  tájékoztatni az ártatlan és kissé tájékozatlan bhakták tömegeit, hogy még mindíg kaphatnak közvetlen és személyes utmutatást magától Prabhupadatól. Sajnos itt a Kali jugában nem jut egy tiszta Acarya minden generációra, mondhatnék itt 500 évet is akár...Köszönöm és örülök a szolgálatotoknak."
szolgátok:
Nimai Dasa, Miaoli City,  Taiwan

"Köszönöm, hogy éveken keresztül állandóan külditek a  BTP kiadványotokat. E nagyra értékelt kiadvány, egy tökéletes alternatíva a kialakult guru-cirkuszra az ISKCON-ban. Kérlek folytassátok eltökélt munkátokat Srila Prabhupada mozgalmának helyrehozataláért."
Nadia Das, Queensland, Ausztrália

"Most már meg vagyok győzve! Egy ideje olvasom a BTP kiadványokat, de ez a mostani 15-ös szám felemelő volt. A Detroiti "Ratha-yatra" megtartásának leírása, majd azután azok a durva levelek, attól a sok tudatlan lénytől, majd a ti higadt válaszaitok Prabhupada tanításaira utalva.
Örülök nektek. Hari Bol !"
Sambhu Das, Emmaboda, Svédország

"Igen! Jobban nem is érthetnénk egyet. Srila Praphupada a Diksa Gurunk. Teljes támogatásomat élvezi az IRM."
B. Ramasamy, Vacoas, Mauriciusz

"Megkaptam és elolvastam a német BTP-t. Nem voltam meglepődve a tartalmán, de olyan jó volt így leírva egyben látni. Örülök, hogy az IRM így utánanéz ennek a témának és remélem a munka gyümölcsöző lesz."
Michael Schmal, Steinbach, Németország

"Köszönet a seváért, amit azért tesztek, hogy visszaállítsátok azt, amit Srila Prabhupada igazán tanított nekünk!!"
 Devadvipa Das, La Coruña, Spanyolország

"Hari bol! Ez gyalázatos. Most minden hamis, hogy Prabhupada eltávozott? El se hiszem. Ez a mi nyugati hozzáállásunk. Azt hisszük guruk lehetünk 6 hónap alatt.1984 óta tudok Krishnáról.
Akkoriban azt hittem, hogy mindenki, aki sáfrányszínű ruhában jár, egy szent ember. Ez a kiadvány
segített, visszatérni a való világba. Jaya Srila Prabhupada.”
Rico, Asbach, Németország